Ons verzend- en retourbeleid

Levertijd & verzendkosten

We doen ons uiterste best om alle bestellingen binnen 4-5 (tenzij anders aangegeven) werkdagen te laten bezorgen. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan hoort u dat zo spoedig mogelijk. Hoort u niets van ons of heeft u vragen of opmerkingen? Neemt u dan gerust contact met ons op.

De verzendingen binnen Nederland kosten €5,40 (excl. btw). Voor zendingen richting België vragen wij €7,80 (excl. btw). Wij verzenden via PostNL.

Bedenktijd / retour

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling wil retourneren. Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst te annuleren, zonder opgave van reden. Hierna is de koopovereenkomst een feit.

Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om uw bestelling daadwerkelijk retour te sturen. De kosten voor retour naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen € 6,95 per pakket en worden verrekend met het terug te storten bedrag. Je hoeft aan het postservicepunt dus niets te betalen.

Meld uw retour binnen 14 dagen na ontvangst aan via info@mzspecials.nl onder vermelding van uw naam, adres, ordernummer en eventueel de reden van de retour. We sturen je dan een bevestigingsmail, waarna u de bestelling/producten kunt terug sturen. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag (met aftrek van de verzendkosten) binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour terugstorten op het rekeningnummer waarmee de bestelling is geplaatst, mits de bestelling/producten in goede orde retour ontvangen is.

Mocht MZ Specials of een onderdeel meer beschadigd zijn dan nodig om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. De verzending is uw verantwoordelijkheid, behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. Vergeet niet uw verzendbewijs goed te bewaren.

Retourzendingen die niet aan bovenstaande voldoen, worden niet in behandeling genomen.